KenwoodCookingChef
Doba přípravy:
40min
Obtížnost:
střední
Ingredience:
na 4porce
Dýňové raviolyamaretto
sbylinkovýmmáslem
Domísy robotaCookingChef
dejtemouku a sůl a nasaďte hnětací hák.
Pusťte robot na nízkou rychlost a přidávejte vejce. Přilijte vodu a pomalu
zvyšujte rychlost, dokudnevznikne těsto. Pokud je těsto příliš suché/vlhké,
přidejte trochu vody/mouky.
Nasaďte kráječnakostičky
a nakrájejte dýňovoudužinu.Nakrájenoudýni
dejte do pekáče a přidejte polévkovou lžíci olivového oleje, sůl a pepř a 2
stroužky česneku. Pečte v troubě po dobu 25 – 30minut, dokuddýně nezměkne
a nezezlátne.
Nasaďte foodprocessor
a dýňovou směs spolu se sušenkami amaretti rozsekejte
na hladkou kaši a dejte chladit do lednice.
Nasaďtena robot nástavecna těstoviny
a vyválejte plát těsta.Na těsto klaďte
hromádky směsi, přikryjte druhýmplátem těsta a vykrajujte ravioly, které vařte
v osolené vodě.
Do robotuCookingChef
dejtemáslo, přidejte nasekané bylinky a nastavte
teplotuna 100 °C. Jakmile se začnou bylinky restovat, snižte teplotu a domísy
dejte ravioly. Lehce promíchejte a podávejte s parmazánem a salátovými listy.
CookingChef - robot, kterýmíchá i
vaří
díky zabudované indukci.
500 ghladké chlebovémouky typu00, 4ušlehanávejce,
2polévkové lžíce vody (pokud jepotřeba), sůl naochucení
Nanáplň:
500 gdýňovédužiny, 1polévková lžíce olivovéhooleje, sůl apepř, 2neloupané
stroužky česneku, 15 g sušenekamaretti, 1ušlehané vejce, semolinanapoprášení,
100 gmásla, nasekanébylinky: petrželka, rozmarýn, tymiánnebobylinkydle
vašehovýběru, kůraa šťávaz citronu, salátové listyaparmazán (volitelné)
KenwoodCookingChefKM096
DoporučujeRiccardoLucque
šéfkuchař amajitel restaurací Aromi,
La Finestra a IlMercato, LaCollezione.cz