SELL: 06 / 2025

S novinkou Barista Express Impress bude příprava oblíbeného kávového nápoje opravdu snadná. Díky integrovanému tamperu se nemusíte strachovat o optimální rovnoměrnost stlačení v páce nebo o ideálním tlaku, který se vyvíjí na namletou kávu v páce. Po namletí se káva jednoduše upěchuje do páky pomocí mechanického ovladače na boku přístroje. Páku tak nemusíte vyndávat z mlýnku a pěchování dochází přímo v úchytu pod ním. Indikátor správného tlaku namleté kávy pak zobrazí ideální hodnotu síly stlačení. Výsledkem je méně nepořádku a šálek vašeho oblíbeného nápoje, který zanechá dokonalý dojem. SES876 | The Barista Express™ Impress Automatická korekce upěchování kávy Digitální ukazatel tamperu sleduje, kdy je v páce dosaženo správné hrubosti kávového puku. Systém si toto nastavení automaticky zapamatuje. Systém Impress Puck™ Pro optimální extrakci kávy je nevyhnutelné správné dávkování kávy a její rovnoměrné upěchování. Toho dosáhneme tak, že přesná dávka čerstvě namleté kávy se přímo z mlýnku naplní do středu páky. Kávu následně upěchuje pákový tamper. Potřebnou dávku kávy i intenzitu jejího upěchování si přístroj automaticky vypočítává na základě posledního mletí. Výsledkem je tak vždy dokonalá káva, méně nepořádku a méně starostí. Snadná cesta k dokonalému šálku DMOC: 19 999,- | www.sagecz.cz Large frothy bubbles lacking flavour balance from not properly integrating with the coffee. Traditional Automatic Coffee True Café Quality Coffee Flavour compromised by large variations in the temperature drawing out bitterness and leaving the flavour behind. Bitter flavours can dominate the cup as the extraction pressure is not controlled. Can taste weak & watery too little coarsely ground coffee. Latté art with a silky mouthfeel from extremely fine micro-foam milk bubbles. Full bodied flavour delivered with consistent dose of finely ground fresh coffee. Optimal flavour potential is achieved by extracting at precise temperatures to suit your favourite beans. Balanced flavours delivered by low pressure pre-infusion and extraction pressure limited to 9 bar.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=