SELL: 05 / 2021

700 °C pro ten nejlepší steak. Teka představuje jedinečnou troubu SteakMaster Nejlepší steakové restaurace na světě připravují hovězí maso na grilech, které jsou schopné dosáhnout teplot okolo 700 °C. V domácích podmínkách je něco takového velmi složité – obzvlášť celoročně, protože v zimě budeme těžko roztápět gril na dřevěné uhlí. Ke steaku, který bude mít skvěle opečený povrch, ale uvnitř zůstane dokonale šťavnatý, nevede cesta jen přes složité a zdlouhavé rozpalování grilovacích briket. Komfortnější a jednodušší je použít novou troubu Teka SteakMaster, která je vybavena unikátní technologií, s níž dosahuje oněch úctyhodných 700 °C. Hned v úvodu je potřeba upozornit, že trouba SteakMaster nabízí vše, co očekáváte od vestavné trouby nové generace. Dotykový plnobarevný displej, automatické programy, jednoduché ovládání a nekompromisní dílenské zpracování jsou samo- zřejmostí. V troubě tedy upečete vše od českých buchet přes italské lasagne až po křupavou kachnu. Litinový steakový gril je pochopitelně vítaným přídavkem, který na trhu nemá konkurenci. Máte strach koupit drahé maso? Nemusíte, SteakMaster ho ohlídá za vás V případě steakového masa platí, že s kvalitou roste cena. Chcete dokonale křehké vyzrálé hovězí? Sbíhají se vám sliny na maso udržitelně chovaného českého plemena čestr? Na mramorové japonské wagyu? Koupit takové maso se kvůli jeho cenám až v tisícikorunách za kilogram leckdo bojí. Co když steak příliš propeču a vysuším, říkají si mnozí. Teka SteakMaster vám však nic takového nedovolí. V přehledném menu uživatel zvolí typ masa a jeho tloušťku. Trouba dokonce nabídne temperování při 40 °C, aby měly steaky správnou teplotu. Grilovat či péct je krátce po vyjmutí z lednice byste určitě neměli. Následně se na stropě trouby rozpálí speciální SteakGri- ll a rozžhaví masivní litinovou mřížku. Jakmile je dosaženo 700 °C, trouba vás na to upozorní a vy můžete maso na rošt položit. V případě silnějších kusů vás trouba www.teka.cz v půlce přípravy vyzve k otočení masa. Vše je natolik jednoduché, že i uživatel s minimálními kulinářskými zkušenostmi může rodině či známým servírovat stea- ky, které si v ničem nezadají s těmi z luxusních restaurací. Přípravu navíc usnadní dodávaný profesionální nůž a grilovací rukavice. CoolTouch Dvířka, o která se nespálíte Čtyřvrstvé sklo dvířek si uchovává na vnější straně zcela bezpečnou teplotu, i když je trouba uvnitř rozpálená na ma- ximum. Skla lze navíc v případě potřeby snadno vyjmout a vyčistit. DualClean Dva způsoby čištění Pro častější čištění a běžnou údržbu pečicího prostoru trouby je určena funk- ce HydroClean, kdy se do spodní části trouby nalije voda. Vzniklá pára rozpustí nečistoty, které snadno setřete. Jedná se o energeticky velmi nenáročný čisticí program. K důkladnějšímu čištění potom slouží pyrolýza – v jejím případě má uživatel na výběr tři úrovně intenzity. Trouba Teka SteakMaster je již na našem trhu v prodeji a můžete ji svým zákazní- kům nabídnout. Teka SteakMaster BX Energetická třída A+ Objem 71 l 12 pečicích funkcí SteakGrill (700 °C) a litinová mřížka SlowCook – pomalé vaření při nízké teplotě SurroundTemp DualClean – HydroClean Pro + pyrolýza 4palcový dotykový TFT displej 20 automatických receptů pro maso 20 mezinárodních receptů Funkce pizza, kynutí i rozmrazování Teleskopický pojezd Plus 4 skla dvířek SoftClose zavírání dvířek

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIzMjY=