Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
28.12.2022

Prémiová belgická značka NOVY už nedodává pouze odsavače a varné desky. Do katalogu přidala i elegantní osvětlení

Prémiová belgická značka NOVY už nedodává pouze odsavače a varné desky. Do katalogu přidala i elegantní osvětlení

Odsavače NOVY patří dlouhá desetiletí mezi absolutní špičku na trhu. Není proto divu, že je na domácím trhu neochvějnou jedničkou a posiluje i v dalších zemích. Na českém trhu její distributor, firma Applia, pokračuje v investicích. Největší letošní novinkou je otevření showroomu v pražském Karlíně. Samotná firma NOVY pak rozšířila své portfolio o minimalistické kuchyňské osvětlení.

Už na loňském veletrhu Area 30 v Německu byla k vidění v expozici NOVY designová světla holandského výrobce Jansen & de Bont. Belgičané pár měsíců nato firmu koupili a integrovali do svých struktur. Oceňovaná světla s intuitivním ovládáním pomocí gest ruky nyní již míří na trh pod značkou NOVY. V kuchyni dokonale doplní nabízené odsavače, protože jsou oba výrobky designově sladěny. U firmy Applia už je můžete pro své zákazníky poptávat.

Klíčové modely odsavačů
Novy Phantom

Skutečně jedinečné řešení pro tiché a účinné odsávání nabízí model Phantom, který staví na koncepci „box in box“. Samotný odsavač v matném černém laku je vsazený do kvádru se stěnami z kouřového skla. Uvnitř skleněného „boxu“ podtrhuje originalitu designového pojetí osvětlení (2 700 K), zatímco příjemnou atmosféru navozuje podsvícení stropu pomocí LED rámečku (2 700 K) na svrchní straně odsavače. Varnou plochu a kuchyňskou desku pak osvětlují čtyři stmívatelné LED žárovky s nastavením teploty světla od 2 700 K do 4 000 K.

Phantom využívá štěrbinové odsávání a recirkulační monoblok s filtry s životností 900 hodin. Při nejvyšším nastaveném výkonu 501 m³/h nepřekračuje hlučnost 63 dB(A). K ovládání slouží dálkový ovladač, případně aplikace v chytrém telefonu či kompatibilní varná deska.

Novy Pureline Pro

Nová řada stropních odsavačů Pureline Pro zaujme nepochybně všechny, kdo chtějí odtah v kuchyni vyřešit nenápadným, takřka neviditelným způsobem. Současně však požadují minimální hlučnost, vysokou účinnost a kvalitní osvětlení varné desky. To vše nabízí odsavače Novy Pureline Pro používající technologii štěrbinového sání s tlumičem hluku. Minimální hlučnost při odtahu 618 m³/h je 41 dB(A). Intenzitu sání si nastavuje odsavač sám na základě údajů z integrovaného senzoru Novy Sense, který detekuje množství výparů. Manuální nastavení je možné pomocí dálkového ovladače, ze smartphonu nebo z kompatibilní indukční varné desky.

Odsavače Pureline Pro jsou dodávány v několika provedeních – v nerezu, černé nebo bílé barvě. Dále pak v šířce 90 cm nebo 120 cm. Dodávány jsou buď s kompaktním motorem (celková výška zařízení je pouze 19,5 cm), nebo s motorem Cubic s možností vzdálené montáže. V takovém případě pracuje odsavač takřka neslyšně.

Novy Panorama
Jiný pohled na odtah v kuchyni

V nabídce značky NOVY nemůže pochopitelně chybět ani moderní a minimalistické řešení v podobě odsavače skrytého v kuchyňské lince. Výhody přináší nejen estetické. Účinnost odtahu je vysoká a zařízení má velmi nízkou hlučnost – minimum je 37 dB(A) a maximum 57 dB(A) v případě 90 cm širokého modelu. U 120cm je o pár decibelů vyšší.

Novy jde cestou integrace odsávání do varné desky, takže je vše dodáváno jako jeden výrobek. Na výběr jsou různé varianty rozložení varných zón včetně 90cm modelu se 4 flexibilními zónami umístěnými vedle sebe nebo 120cm modelu s centrální kruhovou zónou, která má po stranách vždy dvě flexibilní plochy. Umístění zón vedle sebe zvyšuje účinnost odsávání, stejně jako vysunutí sací věže až do výšky 30 cm.

Odsavač je při zasunutí do desky zcela skryt a vysouvá se pouze při vaření. Nenarušuje se proto design kuchyně, ať už je jakýkoliv – moderní, industriální nebo venkovský.

Chcete se stát prémiovým partnerem NOVY?

Nejen odsavače Phantom, Pureline Pro a Panorama jsou řazeny mezi takzvané „Premium Innovation Products“ neboli prémiové inovativní produkty. Technologicky propracované výrobky udávají trendy po stránce estetiky i jednoduchosti použití a samozřejmě tichého provozu. Tyto výrobky jsou v nabídce vybraných kuchyňských a interiérových studií, která zajišťují odpovídající úroveň prodeje, poradenství a montáže. NOVY tyto společnosti nazývá jako „Premium Partners“. Pokud mezi ně chcete patřit a splníte podmínky pro prodej těchto modelů, kontaktujte společnost Applia. Premium Partners mají z její strany nadstandardní podporu – mohou využít nově otevřený showroom a odkázat zákazníky na nově spuštěné české webové stránky NOVY s podrobnými informacemi o produktech. S prodejem by jim pak měla pomoci také chystaná online kampaň, již český distributor značky chystá.

www.novy-odsavace.cz